Generated image

«Νεκρό» κοριτσάκι του τσουνάμι βρέθηκε ζωντανό 7 χρόνια μετά! Η απίστευτη ιστορία της Wati


«Νεκρό» κοριτσάκι του τσουνάμι βρέθηκε ζωντανό 7 χρόνια μετά!
Μια απίστευτη ιστορία αναδύθηκε μέσα από την τραγωδία του τσουνάμι που επληξε την Ινδονησία το 2004. Ανάμεσα στους θεωρούμενους νεκρούς ήταν και ένα 8χρονο κορίτσι η Wati , η οποία εξαφανίστηκε όταν τα τεράστια κύματα

χτύπησαν τη συνοικία όπου διέμενε στο Ujong Baroh. Πέρασαν αρκετές ημέρες άκαρπης εναγώνιας αναζήτησης από τους γονείς  και τα δύο αδέλφια της, μέχρι να χάσουν κάθε  ελπίδα και να την θεωρήσουν  πλέον νεκρή. Όμως τώρα 7 ολόκληρα χρόνια μετά την καταστροφή, η 15 ετών σήμερα Wati επανενώθηκε με τους δικούς της. Η ίδια έπασχε από αμνησία και την μεγάλωσε μια γυναίκα που την υποχρέωνε να ζητιανεύει, όπως δήλωσε στα ΜΜΕ ο παππούς της.

 «Η εγγονή μου ήταν υποχρεωμένη να ζητιανεύει μέχρι αργά το βράδυ. Όταν δεν μπορούσε να εξασφαλίσει αρκετά χρήματα, την χτυπούσαν», είπε.

Την βρήκαν να τριγυρνάει άσκοπα στο δρόμο και όταν τη ρώτησαν, απάντησε ότι αναζητεί τους γονείς της, όμως δεν μπορούσε να θυμηθεί κανένα άλλο όνομα εκτός από εκείνο του παππού της Ιμπραήμ. Την Τετάρτη ένας γνωστός του πήγε και τον βρήκε συνοδευόμενος από μια έφηβη. Εκείνος βλέποντας πολλά κοινά με τη χαμένη εγγονή του τηλεφώνησε στη μητέρα και στον πατέρα της.

Εκείνη  την αναγνώρισε από κάποια σημάδια στο σώμα της που είχε από τη γέννηση της και μια ελιά στον κρόταφο. Παραμένουν πάντως πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της 15χρονης, την περίοδο της εξαφάνισης.


Πηγή:LIFO
Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews