Generated image

Τα 5 μεγαλύτερα ρεκόρ στο πόκερ (vids)!


Μερικά από τα σημαντικότερα Παγκόσμια Ρεκόρ στο Πόκερ είναι τα εξής:



1) Το μεγαλύτερο τουρνουά

Σίγουρα, δεν είναι εύκολο να οριστεί το “μεγαλύτερο τουρνουά”, καθώς άλλοι μπορεί να κοιτούν το buy-in, κάτι που αυτή τη στιγμή κατέχει το $250.000 Super High Roller του Aussie Millions και μέσα στη χρονιά θα σπάσει το “One Drop” event στο WSOP, με το buy-in (ποσό συμμετοχής) να είναι $1.000.000.

Για τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα και το μεγαλύτερο live field, αυτά βρίσκονται στο 2006, όταν ο Τζέιμι Γκολντ ξεπέρασε άλλους 8.773 παίκτες για να κερδίσει $12 εκ.

Πρόσφατα, το PokerStars διοργάνωσε ένα τουρνουά με buy-in $1 και 200.000 συμμετέχοντες στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα δέκα χρόνια λειτουργίας του poker room. Και μάλιστα έφτασαν στις 200.000 συμμετοχές μία μέρα πριν σταματήσουν οι εγγραφές.

2) Ρεκόρ αντοχής

Το ρεκόρ, που φαίνεται ότι σπάει με τη μεγαλύτερη συχνότητα, είναι αυτό της αντοχής για το συνεχόμενο παιχνίδι, χωρίς διαλείμματα. Το 2008, το ρεκόρ ήταν 72 ώρες και 2 λεπτά, αλλά από τότε έχει σπάσει από τους Ντέιβ Κέιν, Πολ Ζίμπλερ, Φιλ Λάακ, και επτά παίκτες από την Αυστρία, που ονομάζονται “The Austria Glorious Seven”.

Οι Μαξ Κρουκλ, Τζούλια Ντόουτς, Έρικ Γκρούνβαλντ, Τόμας Γουάγκερμαϊερ, Ρούντολφ Τάικμαν, Στέφαν Ράισλ, Νουράν Καράσου και Γιενς Τέλε έπαιξαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου για 137 ώρες. Κάποιοι παίκτες έφυγαν για λίγο, αλλά οι Ράισλ, Καράσου και Τέλε έπαιξαν σερί για 137 ώρες.

3) All-time money list

Η all-time money list του πόκερ είναι μια περίεργη υπόθεση κι ένας προβληματικός τρόπος για να κριθεί η ικανότητα, επειδή το μόνο, που λαμβάνεται υπόψη είναι τα έπαθλα και όχι το κέρδος. Επιπλέον, η αύξηση των events με πρόσκληση και των super high roller events, έχουν αλλοιώσει τη λίστα ακόμα περισσότερο, αφού υπάρχουν μικρά ελιτιστικά events με επταψήφια έπαθλα.

Όταν η λίστα, όμως, έχει ονόματα όπως των Έρικ Σαϊντέλ, Ντάνιελ Νεγκράνου, Φιλ Άιβι και ΦΙλ Χέλμουθ στην πρώτη τετράδα, τότε μάλλον αξιολογεί σωστά τα πράγματα.

Πρώτος είναι ο Σαϊντέλ με $16.885.167 σε έπαθλα από τουρνουά.

4) Tο μεγαλύτερο pot

Τα ρεκόρ σε cash παιχνίδια είναι δυσκολότερο να βρεθούν από τα multi-table τουρνουά, καθώς πολλές φορές παίζονται μακριά από τη δημόσια θέα. Οπότε έτσι πρέπει να δούμε είτε το μεγαλύτερο online cash game pot ή το μεγαλύτερο σε τηλεοπτική μετάδοση cash παιχνιδιού. Αυτά, λοιπόν, μπορείτε να τα δείτε στα παρακάτω videos. Στο πρώτο video αναμετρώνται δύο από τους γνωστότερους επαγγελματίες παίκτες στο Pot Limit Omaha, οι Isildur1 και Patrick Antonius, ενώ στο δεύτερο έχουμε το μεγαλύτερο "τηλεοπτικό" pot, ανάμεσα σε Άιβι και Ντουάν.





5) Τα περισσότερα bracelets

Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Φιλ Χέλμουθ από μια τέτοια λίστα, όταν είναι ο άνθρωπος με τα περισσότερα bracelets WSOP, και παρότι δεν μπόρεσε τα 11 να τα κάνει 12 σε τρεις ευκαιρίες, που είχε στο WSOP 2011.

Το ρεκόρ είναι σαφές και δεν σημαίνει ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αλλά είναι άξιο αναφοράς.


sport24.gr
Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews