Generated image

Σε ρυθμούς καρναβαλιού το Ρέθυμνο

Η ''Οδύσσεια των Ελλήνων'' αποτελεί τη φετινή θεματική του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, οι προετοιμασίες του οποίου ξεκίνησαν
, ώστε εγκαίρως να φτάσει το μήνυμα σε κάθε γωνιά της χώρας.
Με αριθμό συμμετοχών πολύ αισιόδοξο, και παρά την οικονομική κρίση, ''οι μηχανές του καρνάβαλου'' έχουν πάρει μπρος, καθώς οι 48 ομάδες που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή εργάζονται σε φουλ ρυθμούς και τα 30 άρματα προετοιμάζονται επί χάρτου.
Το Ρέθυμνο θα ανοίξει την αυλαία της καρναβαλικής περιόδου στις 5 Φεβρουαρίου, ημέρα που ανοίγει το Τριώδιο και θα ολοκληρώσει το περιπετειώδες ταξίδι των χρωμάτων και του ξέφρενου κεφιού στις 26 Φεβρουαρίου, ημέρα της Μεγάλης Παρέλασης Πληρωμάτων και Αρμάτων.
Στόχος του φετινού θέματος που θα συνοδεύσει όλες τις δραστηριότητες, κεντρικές και μη, του καρναβαλιού, είναι όπως επισημαίνει η οργανωτική επιτροπή, ''να υπενθυμίσει σε όλους τους Έλληνες την ιστορικά επιβεβαιωμένη και χρονικά διαπιστωμένη αντοχή τους στις κατά καιρούς Οδύσσειες και την επιτυχημένη έκβαση του αγώνα που δίνουν για να φτάσουν στη δική τους- μας Ιθάκη''.
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην οργάνωση με οποιονδήποτε τρόπο, ή να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 28310 40152 καθημερινά και ώρες 11:00-14:30.

πηγή:kathimerini.gr
Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews