Έδειρε ανάπηρο και πήγε να τον λιντσάρει όλη η ...Μεσαρά!Ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 50χρονου από έναν Ρουμάνο, προκάλεσε την έκρηξη της τοπικής κοινωνίας της Μεσαράς, με το θύτη να γλιτώνει από τύχη το λιντσάρισμα! 

Η αιτία για την έκρηξη της κοινωνίας, ήταν ο ξυλοδαρμός ενός 50χρονου με πρόβλημα αναπηρίας στα πόδια, από έναν 26χρονο Ρουμάνο, ιδιοκτήτη καφετέριας στο Ασήμι.
Οι δύο άνδρες για άγνωστη αιτία, λογοφέρανε. Τότε ο Ρουμάνος έδειρε άγρια τον 50χρονο, χωρίς να σεβαστεί το πρόβλημα αναπηρίας του. Και δεν σταμάτησε εκεί. Αμέσως μετά πήρε το θύμα του και το μετέφερε σε ένα λιόφυτο, όπου τον παράτησε αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο!
Ο άτυχος άνδρας, σώθηκε από θαύμα, όταν τον είδε κάποιος πολίτης. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου και νοσηλεύεται με πολλά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα.
Σήμερα, μια μέρα μετά το περιστατικό, το οποίο έγινε γνωστό στην ευρύτερη περιοχή, κάτοικοι από το χωριό του θύματος, το Διονύσι, αλλά και από τα γύρω χωριά, μαζεύτηκαν και ξεκίνησαν όλοι μαζί να βρουν το Ρουμάνο για να τον...τιμωρήσουν.
Η Αστυνομία όμως επενέβη και αποσώβησε τα χειρότερα, συλλαμβάνοντας τον 26χρονο Ρουμάνο, ο οποίος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Το σίγουρο είναι ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επιστρέψει στο Ασήμι και στην επιχείρηση του, καθώς η τοπική κοινωνία "βράζει" σε βάρος του, που τόλμησε να χτυπήσει σχεδόν μέχρι θανάτου, έναν άνθρωπο χωρίς καν να σεβαστεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!
Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews