Generated image

Αυτή είναι η ακυκλοφόρητη ταινία που έδειξε κατά λάθος η ΕΡΤ [βίντεο]

Η ταινία του Πατρινού σκηνοθέτη Παναγιώτη Φαφούτη με τίτλο «Παράδεισος» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Ιανουαρίου, όμως όσοι παρακολουθούσαν ΕΡΤ την παραμονή της πρωτοχρονιάς, πήραν μια πρώτη γεύση, καθώς από λάθος είδαν τα πρώτα 25 λεπτά της ταινίας.

Η ταινία, παρουσιάζει ένα Σαββατοκύριακο, μέσα στο χάος, στα φανταχτερά άρματα και στα χρώματα του πατρινού καρναβαλιού, όπου τέσσερα ζευγάρια προσπαθούν να βρουν τον δικό τους συναισθηματικό Παράδεισο.
Ο έρωτας και τα ερωτηματικά για το μεγάλο στοίχημα της συντροφικότητας αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης στήνει ένα δυνατό πάρτι χαρακτήρων με τη μουσική του G.Pal να κυριαρχεί και να καθοδηγεί τα συναισθήματά τους.

Στην ταινία, η οποία συμμετείχε και στο διαγωνιστικό κομμάτι του 52ου φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, πρωταγωνιστούν οι: Νατάσσα Ζάγκα, Μιχάλης Φωτόπουλος, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Χρήστος Λούλης, Όλια Λαζαρίδου, Ερρίκος Λίτσης, Μαρία Σκουλά, Aντρέας Κωνσταντίνου, Λίλα Μπακλέση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Θανάσης Βλαβιανός, Λίζα Νεοχωρίτη, Μιλτιάδης Νίκας.

Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews