Generated image

Kύπρος:Αλληλεγγύη Κυπρίων εργαζομένων στους απεργούς της ελληνικής χαλυβουργίας

Τη στήριξη και αλληλεγγύη των Κυπρίων εργαζομένων, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, στους απεργούντες εδώ και περίπου τρεις μήνες Έλληνες χαλυβουργούς, εξέφρασαν ο γενικός γραμματέας της Παγκύπριας Εργατικής Ομοσπονδίας (ΠΕΟ) Πάμπης Κυρίτσης και ο Μεχμέτ Σεΐς, πρόεδρος της τουρκοκυπριακής συνδικαλιστικής οργάνωσης ΝΤΕΒ-ΙΣ.

Χθες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΟ, στη Λευκωσία, συναυλία αλληλεγγύης προς τους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας.
'Είναι κοινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι εργαζόμενοι', είπε ο κ.
Σεΐς.

'Χαιρετίζουμε την τιμημένη αντίσταση των Ελλήνων εργαζομένων στη Χαλυβουργία', δήλωσε, προσθέτοντας πως 'ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων των εργαζομένων'.
'Είμαστε απόψε εδώ', δήλωσε εκ μέρους της ΠΕΟ ο κ. Κυρίτσης, 'για να στηρίξουμε τους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας και να τους εκφράσουμε, με αυτό τον τρόπο, την ταξική αλληλεγγύη μας'.
Η χρηματική εισφορά, που θα είναι το προϊόν αυτής της εκδήλωσης, είπε ο κ. Κυρίτσης, 'ελπίζουμε ότι θα είναι μια βοήθεια για να στηρίξει του ηρωικούς απεργούς στον σκληρό και δύσκολο αγώνα τους'.
Στη συναυλία ήταν παρόντες ο Χρήστος Κατσιώτης, μέλος της Γραμματείας του Πανελλήνιου Αγωνιστικού Μετώπου- ΠΑΜΕ και ο Γιώργος Σιφωνιός, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Χαλυβουργών.



Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews