Generated image

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΡΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ - [photo]


Δείτε εικόνες με τον ασφαλίτη που έδειραν οι διαδηλωτές

Μάλλον ασφαλίτης χτυπήθηκε απο διαδηλωτές όταν αυτοί είδαν πως εχει πανω του όπλο ή θήκη όπλου. Αρχικά έχασε τις αισθήσεις του , αλλά τώρα είναι καλά. Όλοι μιλουν για ασφαλίτη – 
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΧΕ ΘΗΚΗ ΟΠΛΟΥ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – Η ΕΛ.ΑΣ. ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ. Τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο.


Ο τραυματίας σε πλάνα του zougla.gr
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15.16: Αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής ήταν τελικά ο τραυματίας της πλατείας Συντάγματος που κάτω από άγνωστες συνθήκες ξυλοκοπήθηκε από ομάδα ατόμων.
Ο άτυχος αστυνομικός, σύμφωνα με την αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από 30 άτομα οι οποίοι τον τραυμάτισαν σοβαρά και του αφαίρεσαν τον οπλισμό.
Στο σημείο που ήταν πεσμένος ο άντρας διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν δημιουργήσει κλοιό και ζητούσαν από τον κόσμο να απομακρυνθεί. Μοτοσυκλέτα του ΕΚΑΒ παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας του ΠΑΜΕ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας που βρισκόταν στην πλατεία Συντάγματος εκείνη τη στιγμή.

Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews