Φουντώνει ο «πόλεμος» Android – Apple!

Ο «πόλεμος» μεταξύ του Android και της Apple στους τομείς των smartphones και των εφαρμογών είναι γνωστός. Οι φανατικοί υποστηρικτές του Android όμως έδωσαν άλλη διάσταση.
Οι χρήστες Android δεν χάνουν την ευκαιρία να δείχνουν την απέχθεια τους προς τα προϊόντα της Apple. Όπως υποστηρίζουν, όσο καλοσχεδιασμένα και αν είναι, η έλλειψη επιλογών και δυνατότητας παραμετροποίησης τα βγάζει αυτόματα εκτός παιχνιδιού γι’ αυτούς. Με άλλα λόγια, όσο ποιοτικό και αν είναι κάτι, από τη στιγμή που διέπεται από την λογική του walled garden που χαρακτηρίζει κάθε τι που παράγει η Apple, δεν έχουν λόγο να τα χρησιμοποιήσουν.
Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιοι σχεδιαστές σκέφτονται να εκμεταλλευτούν αυτή την αντιπάθεια προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Milos Paripovic ο οποίος δημιούργησε την τουαλέτα iPoo. Φανερά εμπνευσμένη από τις γραμμές της Apple, η έχει το σχήμα του γνωστού μήλου της εταιρείας με το λοξό φυλλαράκι, ενώ ακόμα και το κουμπί για το καζανάκι είναι ακριβώς ίδιο με εκείνο του iPhone.
Ο ίδιος βέβαια, αρνείται οποιαδήποτε σχέση της τουαλέτας με το logo της Apple και υποστηρίζει ότι της έχει δώσει αυτό το σχήμα επειδή είναι ιδιαίτερα βολικό για τη συγκεκριμένη χρήση. Αν είσαι φανατικός του Android, τότε οπωσδήποτε!


Πηγη greek-radar
Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews