Generated image

Νέα απειλή για την ασφάλεια του Android


Τρώτε πολλά πατατάκια; Τότε σκεφτείτε να αποφύγετε έναν από τους τρόπους που προσφέρει η Google για να ξεκλειδώσετε μια συσκευή Android.

Το λειτουργικό σύστημα της Google για κινητά τηλέφωνα, Android επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώσουν συσκευές χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο μοτίβο σε ένα πλέγμα κουκίδων 3 x 3 επάνω στην οθόνη. Αλλά ένας ειδικός ασφάλειας για Android, ο Tim Bray ανέφερε ορισμένες ανησυχίες<…>
σχετικά με την «αντίστροφη μηχανική» που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να κατανοήσει το μοτίβο ξεκλειδώματος. Για παράδειγμα, αναφέρει «κάποιοι συνάδελφοί μου είχαν στην κατοχή τους το δικό μουGalaxy Tab για να το χρησιμοποιήσουν σε κάτι, αλλά εγώ δεν βρισκόμουν εκεί. Προσπάθησαν έτσι να καταλάβουν το μοτίβο ξεκλειδώματος που χρησιμοποιούσα κοιτάζοντας τα δακτυλικά μου αποτυπώματα, και χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να το βρουν.
Ίσως το γεγονός αυτό να μην είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για όσους βάζουν τα κινητά τηλέφωνα σε μια τσέπη και έτσι διαγράφονται τα αποτυπώματα. Όμως ο ερευνητής δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός ότι το Galaxy Tab 10.1 του έχει τόσα πολλά δακτυλικά αποτυπώματα πάνω, που μερικές φορές μπορεί να καταλάβει τι παιχνίδι έπαιζαν πριν τα παιδιά του.
secnews
Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews