Γ. Γιακουμάτος: «Χέστικα αν ξαναβγώ βουλευτής»!

Kάθετα αντίθετος με μειώσεις μισθών και συντάξεων τάχθηκε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος υποστηρίζοντας οτι
«δεν πρόκειται να ψηφίσω, δεν πάει να το πει και ο... γκράν Πάπας, αν υπάρχει μείωση συντάξεων και μισθών. Έχουν ξεφτιλιστεί εντελώς. Δεν πρόκειται να ψηφίσω πράγματα που είναι ενάντια της εθνικής κυριαρχίας. Θα τα δω και ανάλογα θα πράξω, ως βουλευτής που έχω την ευθύνη των πράξεών μου και που κατά συνείδηση θα ψηφίσω», διεμήνυσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Έχω ένα όνειρο ότι θα υλοποιηθεί το κούρεμα, θα πάρει η Ελλάδα το δάνειο, θα έρθει η ανάπτυξη, γιατί να μην ελπίζω; Θα παλέψω, είμαι από αυτούς που παλεύουν και δεν ανήκω στη λαϊκή δεξιά που παλεύουν με μπριζολάκια και με φιλετάκια στις ταβέρνες», πρόσθεσε ακόμη.

Δήλωσε πως τάσσεται υπέρ των κοινών τραπεζικών μετοχών. Επισήμανε πως κάθε βουλευτής και κάθε κόμμα πρέπει να ψηφίσει εθνικά και πρόσθεσε: «Τρομοκρατούνται τα βουλευτάκια, γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι το ζήτημα δεν είναι αν ξαναβγείς βουλευτής. Χ... αν ξαναβγώ βουλευτής, αυτό που ενδιαφέρει είναι η πατρίδα. Θα κοιτάξουμε την πατρίδα ή θα κοιτάξουμε την προσωπική μας διαδρομή και στρατηγική;»

protothema.gr
Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews