Generated image

Στο Διαδίκτυο τα εισοδήματα και η περιουσία του Μόντι, κυβέρνησης ...Οι δικοί μας???



Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι και οι υπουργοί του δημοσιοποίησαν χθες τα εισοδήματα και την περιουσία τους στον ιστότοπο της κυβέρνησης (www.governo.it), μια πρωτοβουλία που προκάλεσε τέτοιο συνωστισμό στον....




ιστότοπο ώστε για ένα χρονικό διάστημα είχε μπλοκάρει. Ο ίδιος ο Μόντι ήταν ο τελευταίος που δημοσιοποίησε τη δήλωση της περιουσίας του, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ακριβώς πριν λήξει η προθεσμία που είχε θέσει στους υπουργούς του.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε για το 2011 ένα εισόδημα 1,01 εκατομμυρίου ευρώ (έναντι 1,5 εκατομμυρίου το 2010) και είναι ιδιοκτήτης 16 ακινήτων, πολλά από τα οποία βρίσκονται στο Μιλάνο και το Βαρέζε (βόρεια Ιταλία), καθώς και του 50% ενός διαμερίσματος στις Βρυξέλλες, όπου είχε εργαστεί για καιρό ως ευρωπαίος επίτροπος.

Στη δήλωσή του, υπογραμμίζει πως δεν διαθέτει ατομικές μετοχές, αλλά επενδυτικά προϊόντα SICAV και ομολογίες που ανέρχονται συνολικά σε 11 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μόντι δεν αγαπάει τα πολυτελή αυτοκίνητα: διαθέτει μόνο δύο Lancia, μοντέλα του 1995 και του 1998.
http://www.trelokouneli.gr
Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews