Generated image

Προς τους Βουλευτές: ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΤΕ.

Αγαπητοί, προσκυνημένοι, μικράνθρωποι, ''Έλληνες'' βουλευτάδες. Μην παραιτήστε. Ορθώστε για μία φορά το πολιτικό σας ανάστημα και πείτε το γαμημένο το ΟΧΙ στους αρχηγούς που μας σέρνουν στο θάνατο. 
Αν έχετε έστω και μία αντίρρηση στη νέα δανειακή σύμβαση, καθίστε στη καρέκλα που τόσο καιρό ζεσταίνετε και δώστε το παρόν. Η παραίτηση, δε σας εξιλεώνει στα μάτια του Έλληνα που πεινάει. 
Και ο Πόντιος Πιλάτος ένιψε τας χείρας του. Η αποχώρηση σας, δεν είναι συγχωροχάρτι. Οι ευθύνες της σταύρωσης του Ελληνικού λαού που σας αναλογούν, είναι οι ίδιες με τις ευθύνες αυτών που θα υπερψηφίσουν το νέο μνημόνιο.
Στην πολιτισμένη Ευρώπη του 2012, στη πρωτεύουσα της Ελλάδας που γέννησε τον πολιτισμό, υπάρχουνε παιδιά στο κέντρο της Αθήνας που δεν έχουνε να φάνε. Και είστε συνένοχοι. Μην το κουνάτε ρούπι. Ψηφίστε ΟΧΙ. Διαφορετικά, φταίτε. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και αναλάβετε τις ευθύνες. Μην υπολογίζετε την πολιτική σας καριέρα. Τα πράγματα που διακυβεύονται είναι πολλά περισσότερα από τη μικρότητα του ΕΓΩ σας. Μην παραιτήστε.





*σχόλιο: ''παππούλη μην ξανακλάψεις, ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ΄΄

Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews