Generated image

Φεύγουν για το εξωτερικό οι οδοντίατροι της Θεσσαλονίκης


Οι οδοντίατροι της Θεσσαλονίκης σπεύδουν να αναζητήσουν δουλειά στο εξωτερικό αφού όπως φαίνεται η οικονομική κρίση δεν κάνει διακρίσεις.
Το 2011, το 8% των οδοντιάτρων που εργάζονται στην πόλη, δηλαδή οι 150 από τους 1850, ζήτησανπιστοποιητικό από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, με σκοπό να δουλέψουν στο εξωτερικό.
Οι εγγεγραμμένοι οδοντίατροι στους Οδοντιατρικούς Συλλόγους της Ελλάδας ανέρχονται σε16.500, αριθμός που είναι ρεκόρ στην Ευρώπη, όσον αφορά στην αναλογία οδοντιάτρων ανά κάτοικο.

Με αφορμή την 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι οδοντίατροι για την Παρασκευή, 2 Μαρτίου, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ) έδωσε στη δημοσιότητα τα παραπάνω στοιχεία, στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Στις 2 Μαρτίου, πρόκειται επίσης να εκδικαστεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή του ΟΣΘ κατά του Υπουργείου Υγείας για την παράλειψή του να εκδώσει διάταγμα για την εξαίρεσητου επαγγέλματος από την απελευθέρωση. Ακόμη, οι οδοντίατροι της πόλης θα καταλάβουν τα γραφεία της 3ης και 4ης ΥΠΕ στις 11 το πρωί.
Πηγη tsantiri
Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews