Generated image

Αλεύρωσαν τον Ολάντ

Αλεύρι "έφαγε" υποψήφιος των σοσιαλιστών στη Γαλλία, Φ. Ολάντ. Δράστης μία γυναίκα η οποία συνελήφθη (Vid)



Μία γυναίκα εκτόξευσε αλεύρι στον Φρανσουά Ολάντ, το σοσιαλιστή υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές του Μαΐου στη Γαλλία.
Η γυναίκα θέλησε να διαμαρτυρηθεί, όπως είπε, διότι την πόλη της, την Λιλ, "τη δολοφονούν οι Σοσιαλιστές".
Το συμβάν σημειώθηκε την ώρα που ο Ολάντ ολοκλήρωσε μία ομιλία για την κρίση στη στέγαση και επρόκειτο να υπογράψει ένα "κοινωνικό συμβόλαιο" που έχει συντάξει το ίδρυμα Abbe Pierre και το οποίο ζητεί "μία πραγματική αλλαγή στον προσανατολισμό των πολιτικών" για την κατοικία.
Μία γυναίκα, πιθανότατα ακούει στο όνομα Κλερ Σεγκίν, 45 ετών, πλησίασε τον Ολάντ και του πέταξε αλεύρι, για να την απομακρύνουν οι άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας του.
Ο Ολάντ, που σύμφωνα με δημοσκοπήσεις εμφανίζεται μπροστά από τον απερχόμενο Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, υπέγραψε τελικά το συμβόλαιο παρότι το πρόσωπό του, τα γυαλιά του και το σακάκι του ήταν καλυμμένα με το αλεύρι.
Τα κίνητρα της επίθεσης της γυναίκας δεν έχουν αποσαφηνιστεί, εντούτοις, σε συνέντευξή της στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV δήλωσε ότι δεν αντέχει άλλο καθώς "πλέον δεν εφαρμόζεται ο νόμος".
Όταν αργότερα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ο Ολάντ απάντησε ότι δεν "είδε και πολλά" από το συμβάν, ενώ απέδωσε την κίνηση αυτή "σε έναν ανεύθυνο άνθρωπο".
"Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί αυτή τη συγκέντρωση για άλλους σκοπούς", πρόσθεσε ο σοσιαλιστής υποψήφιος.

Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews