Generated image

Ένας Όμορφος Κόσμος....... Κομπλεξικός κρέμασε τον σκύλο του γείτονα του!


Ένας κάτοικος της Μεσσαράς του Ηρακλείου Κρήτης είδε τον γείτονα του, να κρεμάει έναν σκύλο μέσα στην αυλή του σπιτιού του στις 11:00 το πρωί της Καθαρά Δευτέρας. Τρέμοντας και ο ίδιος από την ταραχή, τον κατήγγειλε στην Αστυνομία και όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν επί τόπου τους έδειξε και τις....




φωτογραφίες, που είχε τραβήξει. Ο σκύλος, που ήταν Γερμανικός Ποιμενικός, ανήκε σε κάποιον γείτονα του δράστη. Ο 30χρονος δράστης συνελήφθη από τους άνδρες του Α.Τ. Μοιρών, κρατήθηκε στο τμήμα και εκεί διανυκτέρευσε.


Σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και η δίκη του αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι. Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος και μάλιστα δικαιολόγησε τον εαυτό του λέγοντας, ότι δεν κρέμασε το ζώο από το δέντρο, αλλά ότι το ξεκρέμασε!



Η Μ.Κ.Ο. Ζωφόρος με την οποία επικοινωνήσαμε, ώστε να επιβεβαιώσουμε την καταγγελία, μας διαβεβαίωσε, ότι όσα μας περιέγραψαν, ήταν αληθή. Μάλιστα μας τόνισαν, ότι μέλη της κάνουν προσπάθειες, ώστε ο δικηγόρος τους να παραστεί στη δίκη με την πλευρά της πολιτικής αγωγής λόγω έννομου συμφέροντος, αναφέρει το zoosos.
http://www.trelokouneli.gr
Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews