Ενωσαν το πάθος, τις γνώσεις και την εμπειρία τους και κατάφεραν να κατακτήσουν την εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά
. Ο λόγος για τον Λευτέρη Λαχουβάρη και τον Θανάση Μαστρογιάννη, οι οποίοι δημιούργησαν την πρώτη ελληνική μπίρα από μανιτάρια.
Μάλιστα από πέρσι το καλοκαίρι έχουν διαθέσει σε καταστήματα γκουρμέ, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα περί τις 3.500 φιάλες της μπίρας «Shiitake Mushroom Beer», όπως είναι η εμπορική της ονομασία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις για διάθεση του προϊόντος και σε άλλα καταστήματα τροφίμων της ελληνικής πρωτεύουσας. Ο κ. Λαχουβάρης μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr για την πρωτότυπη αυτή ιδέα αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά.
. Ο λόγος για τον Λευτέρη Λαχουβάρη και τον Θανάση Μαστρογιάννη, οι οποίοι δημιούργησαν την πρώτη ελληνική μπίρα από μανιτάρια.
Μάλιστα από πέρσι το καλοκαίρι έχουν διαθέσει σε καταστήματα γκουρμέ, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα περί τις 3.500 φιάλες της μπίρας «Shiitake Mushroom Beer», όπως είναι η εμπορική της ονομασία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις για διάθεση του προϊόντος και σε άλλα καταστήματα τροφίμων της ελληνικής πρωτεύουσας. Ο κ. Λαχουβάρης μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr για την πρωτότυπη αυτή ιδέα αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά.
Πηγη metrogreece