Generated image

Ψεκάζουν τους πολιτικούς αρχηγούς στο Μαξίμου!


 Η αδιάσειστη απόδειξη που εξηγεί την «προσκυνημένη» στάση των πολιτικών οπλαρχηγών (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
Επιτέλους μια λογική εξήγηση για την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά των εκπροσώπων των κομμάτων οι οποίοι όταν είναι έξω από το Μαξίμου, μακριά από την επήρεια των χημικών πολεμάνε με νύχια και με δόντια το μνημόνιο, αλλά όταν βρίσκονται μέσα συμφωνούν, όπως δείχνουν οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.

Οι φωτογραφίες με τα μικρά ψεκαστικά αεροπλανάκια που περνάνε από πάνω τους την ώρα των «σκληρών» διαπραγματεύσεων, κάνουν από χθες το γύρω του διαδικτύου και δικαιώνουν όσους υποστήριζαν ότι η συναίνεση και η περίφημη εθνική συνεννόηση είναι προδοσία και υποταγή.
Προφανώς γι' αυτό ο ξενόδουλος κ. Παπαδήμος φροντίζει να καλεί κάθε τόσο τους πολιτικούς αρχηγούς στο ύπουλο ψεκαστήριο του Μαξίμου: Για να τους εκθέσει ώστε να φανεί ο ίδιος ως ο μόνος κατάλληλος και σοβαρός (αν και η γυναίκα του δεν μιλάει ελληνικά και δεν χορεύει δημοτικούς χορούς όπως θα όφειλε).
Σε ανακοίνωσή τους πάντως, εκπρόσωποι των νεοσύστατων πατριωτικών κομμάτων που ετοιμάζονται να λάβουν μέρος στις επόμενες εκλογές, δηλώνουν ότι σκοπεύουν στην επόμενη σύσκεψη να στείλουν τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα και να καταρρίψουν τα ύποπτα ψεκαστικά, ώστε οι πολιτικοί αρχηγοί να ξαναβρούν το σθένος τους και να ανατινάξουν το Μέγαρο Μαξίμου, όπως ο καλόγερος Σαμουήλ το Κούγκι.





μουφανετ
Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews