Generated image

«Τα προβλήματα της Ελλάδας μόλις τώρα αρχίζουν»


«Τα προβλήματα της Ελλάδας μόλις τώρα αρχίζουν»
«Παρά τις συνεχείς υποσχέσεις περί μεταρρυθμίσεων, η Ελλάδα δεν κατάφερε να γίνει πιο ανταγωνιστική» υποστηρίζει η Frankfurter Allgemeine.
«Οι τιμές και οι μισθοί είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με παλαιότερα, τα ελλείμματα επίσης, το πλεόνασμα των εισαγωγών εξακολουθεί να χρηματοδοτείται από το εξωτερικό» σημειώνει το σχόλιο της εφημερίδας και καταλήγει:
«Για να έχει η Ελλάδα την επιτυχία της Ιρλανδίας οι μισθοί, αλλά και οι τιμές θα πρέπει να μειωθούν κατά το ήμισυ. Δεν υπάρχει ούτε η δύναμη, ούτε η θέληση για να γίνει αυτό. Επομένως δύο εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στο μέλλον: είτε ένα τρίτο πακέτο βοήθειας είτε η αποχώρηση από το ευρώ».
«Η διάσωση των πιστωτών» επιγράφεται το σχόλιο της εφημερίδας Kölner Stadt-Anzeiger της Κολωνίας, το οποίο υποστηρίζει ότι με τα νέα δεν δίνεται βοήθεια στους ίδιους τους ΄Ελληνες, αλλά κυρίως στους δανειστές τους.
Ο αρθρογράφος επισημαίνει: «Οι άλλες χώρες δείχνουν ότι τα χρήματα που τους έχουν εμπιστευθεί οι δικοί τους δανειστές βρίσκονται σε σίγουρα χέρια. Η Ευρώπη μπορεί να υποστηρίξει έναν νέο μηχανισμό διάσωσης. Με άλλα λόγια, η Ευρώπη αγόρασε χρόνο, για να απομονώσει το ελληνικό πρόβλημα. Αντιθέτως, τα προβλήματα των Ελλήνων μόλις τώρα αρχίζουν».
Πηγη 24wro
Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews