Generated image

VIDEO : Ξύλο και Μπουνιές σε αγώνα ποδοσφαίρου.

Με το χειρότερο τρόπο άρχισε ξανά το τσεχικό πρωτάθλημα μετά τη χειμερινή διακοπή καθώς ο αγώνας ανάμεσα στην Μλάντα Μπόλεσλαβ και την Μπάνικ Οστράβασημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια. Συγκεκριμένα με την έναρξη του δευτέρου....


ημιχρόνου ένας οπαδός της Οστράβα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να διαμαρτυρηθεί προς τον διαιτητή για τις αποφάσεις του θεωρώντας υπεύθυνο για το 2-0 των γηπεδούχων.

Δύο σεκιούριτι τον σταμάτησαν και τον οδήγησαν εκτός γηπέδου, ωστόσο δεν έκαναν τίποτα για να τον προστατέψουν όταν του επιτέθηκε ένας άλλος οπαδός.
Μάλιστα τον κρατήσουν την ώρα που δεχόταν την επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές, κάνοντάς τον ουσιαστικά εύκολο στόχο στην μανία του χούλιγκαν! Αυτή η σκηνή εξόργισε τους φιλοξενούμενους οπαδούς που άρχισαν να χτυπούν άγρια με τη σειρά τους τους σεκιούριτι που βρίσκονταν στην εξέδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις σεκιούριτι τραυματίστηκαν σοβαρά στα επεισόδια τα οποία έληξαν με την καθυστερημένη επέμβαση της αστυνομίας. Για την ιστορία η Μλάντα επικράτησε της Οστράβα με 2-1...


Η επίθεση στον οπαδό της Οστράβα


Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews