Generated image

H επικίνδυνη φάρσα που έκανε 16χρονη στους γονείς της


Ένα συμβάν, το οποίο καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, αλλά δεν πήρε καμία δημοσιότητα, περί απαγωγής 16χρονης, προβληματίζει έντονα τις διωκτικές αρχές της ‘Αρτας.


Ο λόγος;

Ήταν λίγες ημέρες μετά την διαλεύκανση της υπόθεσης απαγωγής της 22χρονης κόρης του πρώην δημάρχου Ιωαννίνων Νίκου Γκόντα.
Στην αστυνομία σήμανε και πάλι συναγερμός, μετά από καταγγελία που έγινε. Μία δεκαεξάχρονη έφυγε από το σπίτι της με κατεύθυνση το φροντιστήριό της, ύστερα από έναν συνηθισμένο καβγά που είχε, από αυτούς που συμβαίνουν πολύ συχνά μεταξύ γονιών και παιδιών, όπως αναφέρει το epiruspost.
Η ώρα πέρασε αλλά η κοπέλα δεν επέστρεψε στο σπίτι της. Αργότερα, ο πατέρας της δέχθηκε ένα μήνυμα στο τηλέφωνό του, από το κινητό της κόρης του. Το μήνυμα ανέφερε ότι το παιδί του είχε απαχθεί και αν ήθελε να το ξαναδεί ζωντανό έπρεπε να δώσει το ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ και να μην ενημερώσει την αστυνομία.
Όταν η 16χρονη κατάλαβε την κινητοποίηση που είχε γίνει, υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο σπίτι της και να ζητήσει συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε και την αγωνία που έδωσε στην οικογένειά της….
Το γεγονός αυτό προβληματίζει έντονα την Αστυνομία. Κι αυτό, γιατί όπως αναφέρουν έμπειροι αξιωματικοί, μπορεί να οδηγήσει κι άλλα παιδιά σε παρόμοιες «φάρσες», οι οποίες όμως είναι άκρως επικίνδυνες.
Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews