Generated image

Μασαει η κατσικα ταραμα?


3η χρονια μνημονιου.. Ποιος δεν εκανε υπομονη μεχρι τωρα..? Ολοι μας. Αλλά, φτάνει,δεν παει αλλο.Απηύδησα. Δεν αντεχω αλλο πολιτικους να παπαρολογουν,να μιλανε για τα ουρη του παραδεισου που θα ρθουν, για την ‘Θεια Ευρωπη ‘ που θα μας σωσει. 


Σταματήστε. Κλειστε τα αυτια σας,διοτι σας παραμυθιαζουν.Ολα ειναι θεμα συμφεροντων,δεν χρειαζεται να μιλησω με νουμερα για να σας πεισω.Σας επεισε η ιδια η πραγματικοτητα.Παντου περικοπες μισθων,πεινα,φτωχεια,ανεχεια,ανεργια. ΚΑΙ ΟΜΩΣ,η Γερμανια, η ‘αρχηγος’ της αγελαιας ευρωπουλας, κερδιζει απτα spreads και τα δανεια(οχι μονο και βεβαια οχι μονο η Γερμανια) που μας δινει με πονεμενη καρδια,για να μας βοηθησει βεβαιως βεβαιως να αποφυγουμε κατι αναπόφευκτο.

Τη καταρρευση που οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στην πτωχευση. Αν δεν θελετε οικονομικη, τοτε κοινωνικη,πολιτιστικη,κριση στη παιδεια,παντου ..Τα παντα καταρρεουν. Μεταμορφωθειτε σε μια καμερα και γραψτε την καθημερινη σας διαδρομη. Βλεπετε το μελλον, που δυστυχως δυσκολα θα αλλαξει  στο δρομο που βαδιζουμε. Μην καταπινετε τις αυταπατες που καλλιεργουνται στο περιβολι των ΜΜΕ. Και αυτο γιατι πολυ απλα τα ιδια προσωπα που μας κατεστρεψαν εξακολουθουν να βρισκονται στη εξουσια. Εκανα το λαθος να δω ενημερωτικοπολιτικη εκπομπη αυτες τις μερες. Εχασα μια ωρα απτη ζωη μου μηπως και καταλαβω τι σκεφτονται οι πολιτικοι μας για την κριση και το πως θα πορευσουμε! Τα μονα που καταλαβα ηταν τα εξης: 

Ο ανικανος κριτικαρε τον ανικανοτερο, ο ανικανοτερος απαντησε : πες μου τη λυση!
-Συμπερασματα : 1) ο ανικανοτερος δεν εχει λυση και
2) δυο ανικανοι πιστευουν οτι μπορουν να βγαλουν ικανη λυση!
Οι ιδιοι ανθρωποι που μας εβαλαν στη κριση, προσπαθουν να μας βγαλουν, λιγο παραδοξο? Δεν νομιζετε?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews