Generated image

Γκουαρντιόλα: Θα δειπνήσω με τον Μουρίνιο


Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ισπανίας της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε λόγο για ποδοσφαιρικό… σόου. Επίσης, ζήτησε από τον κόσμο της Μπάρτσα να μην υποδεχθεί τον Πέπε με άσχημο τρόπο και άφησε ανοιχτό....





τ
ο ενδεχόμενο να βγει για φαγητό με τον Ζοσέ Μουρίνιο! «Εάν απέναντι στον Πέπε συμβεί κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε στον Φίγκο, σημαίνει πως δεν θα έχουμε μάθει τίποτα. Ο κόσμος της Μπαρτσελόνα έχει μετανιώσει για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στον Λουίς», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Μπάρτσα και συνέχισε:

«Θα δείτε δύο σπουδαίες ομάδες να προσφέρουν ένα πολύ καλό σόου. Τα άλλα δεν έχουν σημασία. Ελάτε να διασκεδάσετε, να μας υποστηρίξετε και να ξεχάσετε τα υπόλοιπα.

Όλος ο κόσμος μας παρακολουθεί και πρέπει να δείξουμε ότι μιλάμε με ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό».

Στο πρώτο ματς η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει με 2-1 και έχει το προβάδισμα, αλλά ο Γκουαρντιόλα ζητάει προσοχή: «Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν νομίζω ότι οι Καταλανοί πιστεύουν ότι αύριο (σ.σ Τετάρτη) θα έχουμε μία εύκολη νίκη απέναντι στη Ρεάλ. Ούτε οι παίκτες το πιστεύουν αυτό, το έχουν άλλωστε αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας αντίπαλος που προκαλεί φόβο.

Δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε. Δεν μπορεί κανείς να νομίζει ότι έχουμε προκριθεί, η Ρεάλ είναι η χειρότερη αντίπαλος που θα μπορούσαμε να βρούμε στο δρόμο μας. Θα προσπαθήσουν να περιπλέξουν τα πράγματα και για να πάρουμε την πρόκριση θα χρειαστεί να επιτεθούμε και να αμυνθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εχω τη διαίσθηση ότι η Ρεάλ θα πετύχει ένα γκολ, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και εμείς. Εάν προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα του πρώτου ματς θα μας νικήσουν. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε γρήγορα. Εάν είσαι γρήγορος, έχει γρήγορες μεταβιβάσεις και αποφεύγεις την επαφή, τόσο το καλύτερο».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα επιθυμούσε κάποια στιγμή να δειπνήσει με τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοζέ Μουρίνιο, ο Γκουαρδιόλα απάντησε:

«Αυτό θα γίνει σίγουρα κάποια ημέρα, όταν δεν θα είμαστε πια προπονητές. Θα είναι ευχαρίστηση να έχεις δείπνο με τον Μουρίνιο».


Read more: http://www.trelokouneli.gr
Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews