Generated image

Νεοναζί πίσω από τους βανδαλισμούς σε νεκροταφεία της Ρόδου;

Οι δράστες ζωγράφισαν στα μάρμαρα αγκυλωτούς σταυρούς.....


Ένα σημείωμα με υβριστικό περιεχόμενο που έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών, φαίνεται ότι συνδέει τις δυο περιπτώσεις βανδαλισμών σε δυο νεκροταφεία της Ρόδου μέσα στην ίδια νύχτα. Οι δράστες ζωγράφισαν στα μάρμαρα αγκυλωτούς σταυρούς κι αυτό δημιουργεί την υπόνοια ότι πρόκειται για νεοναζί!
Οι μεγαλύτερες καταστροφές έγιναν στο συμμαχικό νεκροταφείο της Ρόδου στην περιοχή Καρακόνερο, όπου οι εισβολείς έσπασαν τα μάρμαρα σε τουλάχιστον 12 τάφους και ζωγράφισαν σβάστικες. Εκεί βρέθηκε και το σημείωμα που εξετάζεται.

Την ίδια νύχτα, άγνωστοι προκάλεσαν μεγάλες ζημιές και στο παλιό νεκροταφείο του Αγίου Δημητρίου στη πόλη της Ρόδου, όπου έσπασαν τους σταυρούς και τα μαρμάρινα βάζα από τουλάχιστον δύο τάφους! Οι αξιωματικοί της Ασφαλείας ερευνούν για τον εντοπισμό των καταστροφέων, αλλά και για την εξακρίβωση των κινήτρων τους.

*** Για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες έγινε στόχος ιερόσυλων η εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στα Χανιά. Οι δράστες έσπασαν ένα κομμάτι από την πλαϊνή πόρτα, μπήκαν στον πρόναο και διέρρηξαν το παγκάρι από το οποίο άρπαξαν μόλις 80 ευρώ. Στη συνέχεια, έσπασαν και ένα κομμάτι από την κεντρική πόρτα του κυρίως ναού και, αφού έκαναν άνω κάτω το ιερό, άρπαξαν άλλα 50 ευρώ!



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Επισκεφθείτε την νέα μας διεύθυνση www.alexiptoto.com
Generated image

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews